Over mij

EEN PAAR WOORDEN OVER DESIREE

home2.jpg

GZ-psycholoog in Baarn

Ik ben Desiree Rigter - van der Meijden, geboren en getogen in Baarn. Ik ben getrouwd en ben moeder van een dochter en een zoon. Ik word door cliënten omschreven als vriendelijk, rustig, nuchter en positief, waardoor ik in een prettige sfeer kan samenwerken met kinderen, jongeren en ouders. Ik vind het mooi om te zien dat kinderen, jongeren en ouders na een behandeling weer met zelfvertrouwen verder kunnen.

In de jaren voor de start van mijn praktijk heb ik als orthopedagoog in het voortgezet onderwijs gewerkt, in een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie, in een kleine GGZ praktijk voor kind en jeugd en in de kinder- en jeugd revalidatie.

Ik heb gekozen om in een eigen praktijk te gaan werken zodat ik kinderen, jongeren en ouders persoonlijk, snel, van dichtbij en deskundig kan helpen. Door klachten zo snel mogelijk te behandelen, wordt verergering voorkomen en is herstel sneller mogelijk. 

Waarom zou u kiezen voor hulp bij mijn praktijk? Zodat u altijd geholpen wordt door één vast persoon, hulp dichtbij huis is en behandelingen ook 's avonds mogelijk zijn. 

Registraties

 

GZ-psycholoog kind en jeugd

BIG-nummer: 09920724125

AGB-code: 94101693

AGB-code praktijk: 94066023


Aangesloten bij het NIP, Nederlands Instituut voor Psychologen.

Image

Kwaliteitsstatuut

Vanaf 1 januari 2017 is iedere GGZ-aanbieder wettelijk verplicht om over een kwaliteitsstatuut te beschikken. Hiermee laten we zien hoe we invulling geven aan de wettelijke verplichtingen, bijvoorbeeld rondom samenwerking, informatieverstrekking en bereikbaarheid. Het kwaliteitsstatuut is op te vragen bij Psychologie Praktijk 035. Met het kwaliteitsstatuut is ook vastgelegd dat ik werk volgens de beroepscode van de NIP. In de behandelmethoden volg ik de geldende zorgstandaarden.

Praktijk 035

  • Persoonlijk, deskundig en dichtbij geholpen worden. Kinderen en jongeren van 4 tot 23 jaar en hun ouders kunnen in het centrum van Baarn terecht voor kortdurende psychologische behandeling (basis GGZ).

- 

Praktijk adres

Psychologie Praktijk 035
Oosterstraat 1F
3742 SK Baarn

Tel.: 06 155 755 02
KvK: 81653395
Bank: NL02 KNAB 0605 3162 44